Om Oste-hjørnet

Oste-hjørnet er en specialforretning, som du finder i Østergade i hjertet af Rønne centrum.

Oste-hjørnet er en gammel forretning, som har mange år på bagen. Birgit Gren-Hansen, der ejer forretningen i dag, startede i forretningen tilbage i 1988, og i 2007 overtog Birgit ejerskabet af forretningen.

For snart 15 år siden udvidede Birgit Oste-hjørnet, så vi udover kvalitetsoste nu også sælger bornholmsk produceret pålæg og specialiteter.

Endvidere bager vi selv lækkert, hjemmebagt brød og boller hver dag. Birgit laver selv bl.a. en hvidløgs- og chiliost, som bestemt er værd at prøve.

Hos Oste-hjørnet finder du også en masse andre gode, bornholmske fødevarer – heriblandt olier fra Lehnsgaard, specialøl fra Small Batch, kiks fra Bager Dam i Aakirkeby og meget mere.

Vi har stort fokus på at rådgive vores kunder på bedste vis og levere det, vores kunder ønsker og forventer. Udover Birgit selv er der to andre fuldtidsansatte i butikken, så der altid står kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig. Hos os er det også altid tilladt at smage før du køber, så du får netop dine favoritoste med hjem.

Du har rig mulighed for at bestille mad ud af huset hos os. Vi laver lækre oste- og pålægsanretninger ud af huset, så hvad end du skal have mad til julefrokosten, barnedåb, fester eller andet så kontakt os gerne for mulighederne.